zondag 25 augustus 2013

Nieuw SMC0412 seizoen start met bijeenkomst over LinkedIn
 

Kom op 18 september 2013 naar de gratis SMC0412 bijeenkomst over LinkedIn bij Van den Udenhout VW & Audi.

Henk-Jan Geel van BrightMindMedia of BrightMindMedia Facebook  laat je zien hoe je LinkedIn effectief kunt inzetten.

Hoe vind ik een nieuwe baan of leuke opdracht via LinkedIn? Hoe zorg ik ervoor dat klanten en werkgevers mij vinden op LinkedIn? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u van Henk-Jan Geel van Bright Mind Media tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de Social Media Club Oss  (SMC0412) op woensdagavond 18 september 2013. U krijgt veel handige tips en trucs om meer uit uw LinkedIn te halen. De bijeenkomst is gratis en iedereen is welkom!LinkedIn is een Gouden Gids met een wereld aan mogelijkheden
“Veel mensen linken met elkaar, maar daarna stopt het”, vertelt Henk- Jan Geel. “Zonde, want je kunt zoveel meer met LinkedIn. LinkedIn is geen statische kaartenbak met relaties, maar een Gouden Gids met een wereld aan mogelijkheden. Een goudmijn! Je moet alleen wel weten hoe je die mogelijkheden benut.” 


Stappenplan
Aan de hand van 7 stappen neemt Van Geel de deelnemers mee door LinkedIn:

• Je doelstelling
• Je account en settings
• Je profiel
• Je connecties
• Je zichtbaarheid
• Je groep discussies
• Je vindbaarheid

Aantal concrete tipsAan het einde van de avond gaat iedereen naar huis met een aantal concrete tips die ze direct zelf kunnen toepassen”, aldus Van Geel.  Uiteraard kunt u volop vragen stellen. Daarnaast gaat Henk-Jan Geel graag in op problemen waar u in de praktijk tegenaan loopt.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, ondernemers die graag opdrachten willen en mensen die hun LinkedIn-netwerk beter willen benutten. Kortom: Iedereen die meer uit LindedIn wil halen. Het is handig als u zelf al een profiel op LinkedIn heeft en op de hoogte bent van de basisbeginselen van het sociale netwerk.


Meld je snel aan bij Smc0412 facebookpagina  of een e-mail naar info@smc0412.nl  Het aantal plaatsen is beperkt tot 50. 

Wat: SMC0412 bijeenkomst: LinkedIn 
Datum: 18 september 2013
Aanvang: 20:00 uur  inloop en netwerken vanaf 19:30 uur


Waar: Van den Udenhout VW en Audi
AdresKantsingel 22 H-J 5349 AJ  Oss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten